Mount Cable

Mount Cable är ett berg i Australien. Det ligger i regionen Banana och delstaten Queensland, i den östra delen av landet, 1 100 km norr om huvudstaden Canberra. Toppen på Mount Cable är 515 meter över havet, eller 146 meter över den omgivande terrängen. Bredden vid basen är 6,8 km.

Terrängen runt Mount Cable är huvudsakligen lite kuperad where to get football jerseys. Den högsta punkten i närheten är Mount Mungungal bpa free glass bottles, 558 meter över havet, 4,5 km öster om Mount Cable. Trakten runt Mount Cable är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer.. I trakten runt Mount Cable finns ovanligt många namngivna berg.

I omgivningarna runt Mount Cable växer huvudsakligen savannskog football tee shirt designs. Klimatet i området är fuktigt och subtropiskt. Årsmedeltemperaturen i trakten är 22 °C. Den varmaste månaden är januari, då medeltemperaturen är 28 °C, och den kallaste är juni, med 14 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 839 millimeter. Den regnigaste månaden är januari, med i genomsnitt 170 mm nederbörd, och den torraste är augusti, med 16 mm nederbörd.