Frets on Fire

Frets on Fire er et finsk musik-spil der ligner Guitar Hero pill shaver. Det specielle ved spillet er, man selv kan lave sange til det, eller hente sange andre har lavet.

Frets on Fire er udviklet af Unreal Voodoo

United States Home JOHNSON 23 Jerseys

United States Home JOHNSON 23 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

. Frets on Fire er kodet i programmeringsproget Python Spillet går ud på at ramme nogle rullende noder, så spilleren får en følelse af, at han/hun spiller guitar-delen af sangen. Med Frets on Fire er det meningen at man står med tastaturet i hånden og bruger det som en guitar fleece fabric. Dog kan guitar-controlleren fra Guitar Hero serien også bruges.

Frets on Fire er gratis, og kan downloades fra .

Det bedste ved Frets on Fire er muligheden for at man kan udvide spillet med “Mods”, som andre brugere har lavet pineapple meat tenderizer. MFH-ALARIAN MOD bliver kaldt den bedste Mod til Frets on Fire. Denne mod indeholder et Rockband, Guitar Hero 1, Guitar Hero 2 og Guitar Hero 3 tema. Den understøtter både Guitar Heroes og Rockbands forskellige filformater.

Specifike Frets On Fire Community’s: